Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


SİYASET

AK Parti Zonguldak eski kurucu İl Başkanı Mehmet Celil Uzun, 2024 yerel seçim sonuçlarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi. Uzun; “MHP’ye...

GÜNDEM

Yerel seçim çalışmaları kapsamında Çorum mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, seyyanen zam bekleyen emeklilere de mesaj verdi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan miting maratonuna ilk olarak emeğin başkenti Zonguldak'ta başladı. Erdoğan'ın Zonguldak mitingi canlı yayında.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak’tan ayrıldı. Fevkani Köprüsü’nün yıkılması ile büyüyen Madenci Anıtı’nda yapılan ilk miting havadan böyle görüntülendi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zonguldak mitingi sonrası şehirden ayrılırken halkı selamladı.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında 10 Şubat’ta Zonguldaklılar ile bir araya gelecek.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan aday tanıtım toplantısında Ömer Selim Alan, Mustafa çağlayan ve Zonguldak milletvekilleri ile ne konuştu?

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere yüzde 42.6 oranında zam uygulanacağını açıkladı.

GÜNDEM

Ak Parti’nin adaylarının açıklanması pençe-kilit bölgesinde şehitlerimizin olması nedeni ile ertelendi.

GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul’da yapılan aday tanıtım toplantısında 12 büyükşehir ile 16 il belediyesi için adaylarını açıkladı.

GÜNDEM

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (Ak Parti) Zonguldak Belediye Başkan adaylığı için gündemde olan Özcan Ulupınar’ın paylaşımları dikkat çekti.

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin açıklama yaptı.