Orman Bölge Müdürlüğü Haberleri

Orman Bölge Müdürlüğü haberleri ve güncel Orman Bölge Müdürlüğü gelişmeleri, Orman Bölge Müdürlüğü ile ilgili tüm video, Orman Bölge Müdürlüğü fotoğrafları ve Orman Bölge Müdürlüğü haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Beycuma'da ormanlık alanda çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi.

GÜNDEM

Zonguldak’ta ruhsatsız işletildiği tespit edilen 4 maden ocağı ekiplerce imha edildi. Ele geçirilen eşyalar Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

BARTIN

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce 2024 yılı yangın sezonuna hazırlık kapsamında Bartın, Karabük ve Zonguldak İllerinde yer alan İşletme Müdürlüklerinde düzenlenen...

Zonguldak

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından silah dağıtımı yapılan personele yönelik Zonguldak Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle silah bakım ve atış eğitimi yapıldı.

GÜNDEM

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Suat Ataş, Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü İşletme Müdürlüğüne atandı.

Zonguldak

Zonguldak Orman İşletme Müdürü ve aynı zamanda Çaycumalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kemal Esat Topuz’un cenaze programı belli oldu.