GÜVENLİK Haberleri

GÜVENLİK haberleri ve güncel GÜVENLİK gelişmeleri, GÜVENLİK ile ilgili tüm video, GÜVENLİK fotoğrafları ve GÜVENLİK haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında düzenlenen güvenlik ve asayiş video konferans toplantısına katıldı.

ULUSAL

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü yerel seçim güvenliği kapsamında duyuru yayımladı.

GÜNDEM

Zonguldak Filyos’ta bulunan TPAO Gaz Sahasında işten çıkarılan 58  güvenlik görevlisi, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın...

GÜNDEM

Zonguldak Demirpak AVM'de çalıştırılmak üzere güvenlik görevlisi alınacak.

Zonguldak

TTK Özel güvenlikleri Guvenlik iş sendikası Sakarya Bölge Başkanının açıklamalarına tepki gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetim yapmaya devam ediyor.

GÜNDEM

Zonguldak Emniyet Müdürlüğü trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimleri sıklaştırdı.

GÜNDEM

Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği (ANKABİR) heyeti İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM

Zonguldak'ta Fevkani Köprüsü’nün depreme dayanıksız olduğu gerekçesi ile yıkımına başlanmasının ardından yayaların köprü altında ve çevresinde olması dikkat çekti.

GÜNDEM

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Zonguldak Filyos’ta görev yapmak üzere 50 güvenlik görevlisi alacak. Mülakatların Zonguldak harici birçok ilde yapılması ve...

BARTIN

Bartın Üniversitesi Kutlubey Kampüsü'nde görev yapan 93 özel güvenlik görevlisine polis tarafından toplumsal olaylara müdahale eğitimi verildi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı beldesinde kurulu Eren Enerji Karton Fabrikası’na 10 kişi alınacak.