Şoför Haberleri

şoför haberleri ve güncel şoför gelişmeleri, şoför ile ilgili tüm video, şoför fotoğrafları ve şoför haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


ÇAYCUMA

Çaycuma Perşembe Belediyesi bünyesine çalıştırılmak üzere 1 şoför işçi alımı yapacak.

Zonguldak

Zonguldak Ormanlı Belediyesi bünyesine çalıştırılmak üzere 1 şoför alımı yapacak.

GÜNDEM

Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması Timlerince, yarıyıl tatili öncesi okul servis aracı şoförlerine trafik kuralları konusunda bilgi verildi.

Zonguldak

Milletvekili Muammer Avcı Zonguldak’ta şoför esnafının sorunlarını dinledi. Samimi sohbette Avcı’nın ilgisi esnaftan teşekkür aldı.

GÜNDEM

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde halk otobüsü eski şoförlerinden Mustafa Kılıç yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayatını kaybetti.

Zonguldak

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Çatalağzı Beldesi'nde bozuk olan bant yolu kamyon ve TIR şoförlerini zor durumda bırakıyor.

Zonguldak

Zonguldak'ta toplu taşımaya yüzde 70 zam yapıldı. Pazartesi gününden itibaren sivil 17 öğrenci 14 TL olacak. Peki vatandaş bu konu...

ULUSAL

İstanbul Asfalt Fabrikaları, 300 İşçi Alacak.

ALAPLI

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde pazar günü serinlemek için girdiği denizde boğulan tır şoförü Emrullah Özmen’in cenazesi, Yeşilyurt Köyünde toprağa verildi.

KARABÜK

Karabük’te iki otomobilin ters yönde giderek yaptıkları tehlikeli yolculuk cep telefonu kamerası ile anbean kaydedildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta trafik ekipleri bayram öncesi otobüs firma yetkilileri ve şoförlerine yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

ASAYİŞ

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu operasyonunda şehirler arası yolcu otobüsü şoförünün üzerinden ve bagajından yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.