İsrail Haberleri

İsrail haberleri ve güncel İsrail gelişmeleri, İsrail ile ilgili tüm video, İsrail fotoğrafları ve İsrail haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


GÜNDEM

İran, bir süredir tehdit ettiği İsrail'i dün akşam saatlerinde İHA ve seyir füzeleriyle hedef aldı. Yaşanan gelişmenin ardından Kurtar Vadisi...

GÜNDEM

Filistin'le Dayanışma Platformu, Madenci Anıtı'nda açıklama yaparak; "Oyunu bozacak, zalime anladığı dilden konuşacak, onlarla her türlü ilişkiyi kesecek adımlar bekliyoruz"dedi.

Zonguldak

Filistin Halkıyla Dayanışma Platformu Zonguldak’ta İsrail'i protesto edecek

GÜNDEM

Hamas Uluslararası İlişkiler Ofisi Başkanı Ebu Merzuk, İsrail ile anlaşmaya varılan 4 günlük geçici ateşkesin yarın saat 10.00'da başlayacağını açıkladı.

DEVREK

Zonguldak'ın Devrek İlçesinde bulunan, İstiklal İlkokulu tarafından 20 Kasım da Devrek Cumhuriyet Meydanı'nda Filistin'e destek kermesi düzenlenecek.

GÜNDEM

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’de ki Filistinliler yararına maddi destek amaçlı hayır çarşısı kuruldu.

GÜNDEM

 Saadet Partisi Zonguldak teşkilatı İsrailli yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunmak için Zonguldak Adliyesi önünde toplandı.

GÜNDEM

Zonguldak Adliyesi önünde evlatlarından haber alamayan bir annenin feryadı yürekleri dağladı.

BARTIN

Bartın Belediyesi, Filistinli sivil halka yönelik saldırılarına devam eden İsrail’i kınayarak belediye işletmelerinde İsrail menşeili ürün satışlarını durdurdu.

GÜNDEM

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi’nde görev yapan Hekim-Sen üyesi doktorlar, İsrailli meslektaşlarının Gazze’deki hastanelerin bombalanmasını desteklediğine dair bildiri imzaladıkları yönündeki...

GÜNDEM

Batı Karadeniz Üniversiteler Birliği, bir basın açıklaması yayınlayarak, İsrail’e destek veren markaları boykot edeceklerini duyurmasının ardından, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversite'sinin...

GÜNDEM

Filistin İçin Özgürlük Konvoyu” Adana bulunan İncirlik Üssü’ne doğru yola çıktı. Zonguldak’tan da konvoya destek için 30 kişi katılım sağladı.