Üzülmez Haberleri

üzülmez haberleri ve güncel üzülmez gelişmeleri, üzülmez ile ilgili tüm video, üzülmez fotoğrafları ve üzülmez haberleri Zonguldak Haber, Son Dakika Haberleri | Z Haber sitemizde


Zonguldak

Zonguldak Üzülmez Tüneli’nde seyir halinde olan kamyonun damperinin açık kalması sonucu tünel içerisindeki sistemler zarar gördü.  

GÜNDEM

Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Ömer Selim Alan TTK Üzülmez Müessesesi’nde maden işçileri ile bir...

Zonguldak

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Üzülmez müessesesine iş başı yapan işçileri ziyaret etti.

Zonguldak

Zonguldak Üzülmez Mahallesinde bir evde çıkan yangın paniğe neden oldu.

GÜNDEM

Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol, Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem...

GÜNDEM

Zonguldak Kömür Jeoparkı, Üzülmez Kültür Vadisi için logo yarışması sona erdi. Kazanan belli oldu.

GÜNDEM

Zonguldak Nostalji Editörü Yüksel Yıldırım 23 Ekim 1972 tarihinde Kozlu ve Üzülmez'de peş peşe meydana gelen grizu patlamalarını yazdı.

Zonguldak

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, yapımı devam eden Üzülmez Kültür Vadisi lavuar ve atölye inşaatında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM

Zonguldak’taki tarih ve şehir projesinde son durum. Çağlayan, Karayılmaz ve Karaveli incelemede bulundu.

GÜNDEM

Bir yatırımcı, Rombaki Konağı’nı butik otel yapmak için girişimlerde bulundu.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Lavuar’ının yeniden faaliyete geçmesi için çalışmalar devam ediyor.

Zonguldak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’ne Amelebirliği Başkanlığınca yaptırılan Maden Şehitleri Anıtı’nın açılışı gerçekleştirildi.