1976 yılında Kandilli’de doğup büyüyen Zeliha Sağlam, devlet bürokrasisinde başarıları ile hızla yükseliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar yayımlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine Zonguldaklı Zeliha Sağlam getirildi.

Atama Kararı Resmi Gazete'de yayımlanan ve yeni görevine başlayan Zeliha Sağlam, 1976 yılında Kandilli’de doğup büyüdü. Üniversite eğitimini, Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde aldı. “Malezya İslam Üniversitesi Türkiye Mezunları Derneği”nin 2012-2015 yılları arasında başkanlığını da  yapan Zeliha Sağlam, aynı zamanda çalışma hayatını sürdürdü.

Sağlam’ın başarısı Kandilliler arasında büyük sevinçle karşılandı. Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us “Kandillili bir arkadaşımızın, çocuğumuzun, kızımızın böyle bir başarısı bizleri de gururlandırıyor. Zeliha Hanım’ın atandığı yeni görevinde de başarılı olacağına inanıyoruz” sözleriyle duygularını ifade etti.

Editör: TE Bilişim