Geçtiğimiz günlerde Kilimli merkezde bir parka geldiği tahmin edilen iki ayının oyun gruplarını parçalayıp etrafı dağıtarak pislediklerini haber yapmıştık.
Çok geçmeden bu sefer Kozlu sahilinde bir domuz sürüsü görüldü. Hem temiz bir deniz ve sahil isteyen hem de en küçük bir çöp gördüğünde homurdanan domuzların içecek kutularından yiyeceklere kadar bütün çöplerini bırakıp gitmesi şaşkınlık yarattı. Z HABER’e konuşan Ali Tanık adlı vatandaş; “Bu domuzlar iki ayaklıydı. Son model arabalarla, son model telefonlarla gelip - gidiyorlar ama muhtemelen sıcaktan bunalıp dağlardan indiler. Sık sık geliyorlar. Denize girip güneşin batışını izleyen romantik domuzlar bile var. Aralarında yüksek tahsilli, ilim irfan görmüş olanları da gördüm. Bu domuzlar çok tehlikeli. Ben domuzların bu kadar pis olduğunu bilmiyordum. Elhamdülillah Müslümanım. Bundan sonra asla domuz eti yemem” dedi.
(Sevgili Z HABER takipçileri bu bir çevre haberidir. Derdimizi ancak böyle anlatabiliyoruz…  Yayınlarımız devam edecek…)

Editör: TE Bilişim