Eski Zonguldak Valisi ve İYİ Parti Zonguldak İl Başkanı Yavuz Erkmen Zonguldak’ın Kilimli İlçesi’ne bağlı Çatalağzı beldesinde üretim yapmakta olan Eren Enerji’nin kurulduğu dönemde Zonguldak halkına verilen sözleri hatırlattı.

İl Başkanı Yavuz Erkmen “Yılda 1.2 milyon ton kömür  tüketecek santral kuracağız, böylelikle yerli kömür üretimini destekleyeceğiz .

*200 Milyon dolarlık kağıt fabrikası kuracağız. *Bir Konfeksiyon Fabrikası kuracağız.

*Toplam 5 bin kişi istihdam edeceğiz.  “ şeklinde sözler veren Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ahmet Eren’in basına verdiği demeçleri hatırlatarak;
“Eren Holding toplamda 5 bin kişilik istihdamı sağladı mı? Ne zaman sağlayacak? Bugün bünyesinde Zonguldak'ta kaç̧ kişi çalışıyor? Yoksa sadece santral yaptık gerisine karışmayız mı deniyor? Bölge insanı olarak özellikle emeği yoğun sektör olan ve işsizliğe ufakta olsa katkıda bulunacak konfeksiyon fabrikası ne zaman kurulacak? “Verilen sözler neden tutulmuyor?” diye sormak bölgemizin hakkı değil mi?  Gelin yalnız kendinizi düşünmeyin. Verdiğiniz sözleri tutun, bölgeyi düşünün diye Eren Holdinge sürekli bu soruları sorup sözlerini yerine getirince ye kadar sormaya devam edelim.” dedi.

Editör: TE Bilişim