Z Haber Genel Yayın Yönetmeni Atilla Öksüz Gelecek Partisi ve Deva Partisi’nin kıskacında olan eski Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar’ın şehir ve siyaset adına yakaladığı fırsatı iyi değerlendiremeyerek kendine yazık ettiğini yazdı. İşte Öksüz’ün o yazısı;

“Tarihe bir not düşmek istedim.

Belki seçilen ve bundan sonra seçileceklere ders olur!

Bu mirasyedilerden biri de eski Milletvekili Özcan Ulupınar’dır!

Devrek’ten askeri birliğin gitmesine engel olmayarak yıllardır kendisini belediye başkanı yapan sonrasında milletvekili yapan Devrek ve Devreklilere harika bir çalım atmıştır.

O günlerde çok yazdım.

Askeri birliğin gitmesi ile Devrek ekonomik anlamda çok büyük darbe yedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın o kadar değer verdiği el üstünde tuttuğu, Zonguldak’ın sahiplendiği Ulupınar, Devrek Belediye Başkanlığı seçiminde partisinin adayına destek vermek yerine çekimser kalarak seçimin de kaybedilmesinde en büyük faktördür.

Mecliste 400 fark atan Ak Parti’nin, başkanlıkta az farkla kaybetmesinin nedeni Ulupınar ve çevresidir.

Onun bu ihaneti sayesinde Çetin Bozkurt’un performansı ile de tanışmış olduk.

Derler ya; “Her şerde bir hayır vardır”

Bu saatten sonra da çok ekstra bir durum olmadığı sürece Özcan Ulupınar, kendisi de aday olsa Bozkurt’tan seçimi almak çok zor.

Ulupınar, bölgenin prensiyken, bakanlığa bu kadar çok yakıştırılırken, bölgemize çok daha fazla hizmet edebilecekken, en çok ziyaretçi kabul eden milletvekili olarak değil en fazla yatırım – hizmet getiren milletvekili olabilecekken hem ilçesini hem de partisini düşürdüğü durum çok acı!

Bir ülkenin Cumhurbaşkanı sana her şekilde güvensin sen git ilk virajda adam sat!

Sonra da gel gelecek seçimlerde nasip bekle!”

Editör: TE Bilişim