Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz 2020 yılının sonlarına doğru Karaelmas Polis Merkezi'nde görevli memuru ziyaret ederek yılbaşında görevlerinde kolaylıklar diledi. Vali Tutulmaz polis merkezi ziyaretinin ardından koronavirüs sürecini değerlendirerek vatandaşlara da uyarılarda bulundu.

2020 yılını değerlendiren Vali Tutulmaz "2020 yılı sıkıntılı bir yıldı. Bir taraftan pandemi ile uğraştık. Tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Aldığımız tedbirlerle bu bela ile mücadelede başarı elde ettik. Zaman zaman tedbirleri halk olarak gevşettiğimiz zaman yeniden bu sıkıntı ile baş başa kaldık. Son 20 gündür alınan tedbirlerle şükür iyi bir konuma doğru hızla ilerliyoruz. Vatandaşlarımızın kurallara ve tedbirlere riayet etmeleri ile hızla iyi bir konuma doğru ilerliyoruz. Bu yolu hep birlikte giderek başarabiliriz.

Vatandaşlar yeni yılda eğlenceyi abartmasınlar. Çünkü bunun sıkıntısını daha sonra çekeriz. bu sürece biraz daha dikkat edersek önümüzdeki günlerde daha iyi bir sonuca varmış oluruz." dedi.

Editör: TE Bilişim