Zonguldak Merkez’de Üzülmez’de tamamlanan TOKİ konutları için konuyu CİMER'e taşınmıştı. 
Konu ile ilgili şikâyetler üzerine Mahalle muhtarlarına cevap geldi. . 
 Gelen cevapta herhangi bir tarih belirtilmezken Mahalle Muhtarı Okan Girgin konuyu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. 
Okan girgin sürenin uzatılmasının ardından tepkilerini dile getirerek “30 Haziran'da çözülecek demişlerdi. En ufak bir gelişme olmadı" dedi.
 TOKİ tarafından gönderilen yanıtta ise şu ifadeler kullanıldı.
"Sayın İlgili ;
Başvurunuz ilgisi nedeniyle İdaremiz Uygulama Dairesi Başkanlığına iletilmiş olup alınan bilgi aşağıda tarafınıza sunulmaktadır.
İdaremiz tarafından 31.08.2016 tarihinde ihalesi yapılan, 03.11.2016 tarihinde sözleşmesi imzalanan ve yapı denetim hizmetleri BCT İnş.Mim.Müh.Müş.A.Ş. tarafından yürütülen " Zonguldak İli Merkez İlçesi Üzülmez TTK Lojmanları 1Etap 766 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 4 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi'nin yapımı Çakır İnş. İth. İhr. San. Ve Tic. Ltd. Şti. yükleniminde devam etmekte olup, Yapı Kullanma İzin Belgeleri 03.03.2020 tarihinde ilgili Belediyesinden alınmıştır.
Bahse konu işin geçici kabulü onaylanmış olup, imalatlar proje ve şartnamesine uygun olarak yapılmıştır. Yapı kullanma izin belgeleri 03.03.2020 tarihinde ilgili belediyesinden alınmış olup konut teslimlerinin başlaması için Finansman Dairesi Başkanlığına yazı yazılmış olup, banka ile yapılacak program sonrasında konut teslimine başlanılacaktır.
 Bilgilerinizi ve gereğini arz ederiz."

Editör: TE Bilişim