Zonguldak Ereğli’ye bağlı Dağlıca köyünde yaşayan Necla Şen yaşadığı dramı Z HABER’e anlatarak yetkililerin sesini duymasını istiyor.

Necla Şen Kanser hastası eşi İbrahim Şen’e geçtiğimiz yıllarda Lösemi tanısı (Kan kanseri) konulmasının ardından önce malulen emekli olduğunu sonra ise tedavisi devam ettiği halde raporun iptal edildiği söylemişti.

Eşinin raporunun Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde yapılan rutin kontroller sonrasında iptal edilmesi sebebi ile mağduriyetlerinin katlanarak arttığını söyleyen Şen uzun süredir sesini kimseye duyuramadı.

Eşini tedavi görmesi için Ankara’ya yapılan yardımlarla gönderebildiğini ancak durumlarının her defasında daha da kötüye gittiğini belirten Necla Şen intihar etmeyi bile düşündüğünü belirterek yürekleri parçaladı.

Hakkımızı istiyoruz diyen anne Necla Şen “Eşim zaten hasta. Artık canımıza tak etti. Eşimin çalışacak durumu yok yük olmaktansa ölmek istiyorum diyor. Kendisini zor durduruyoruz. Çocuğum için ne gerekiyorsa yaparım. Yetkililerin sesimizi duyması için illa intihar mı etmemiz lazım. Bizim suçumuz sadece şerefimizle yaşamak” dedi.

Editör: TE Bilişim