Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, 2016 yılında şehit olan 24 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Göksal Cin’in kansere yenik düşen annesi Azime Cin'in ardından paylaşılan fotoğraf yürek burktu. Fotoğrafı paylaşan bir yakınının, "Şehit oğlunu dilinden bir an olsun düşürmeyen güzel yürekli teyzecim. Bak kavuştun yanındasın artık." sözleri duygulandı.

Şehit Uzman Çavuş Göksal Cin’in annesi Azime Cin, 29 Ekim'de Ankara’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Oğlunun şehit olmasının ardından büyük acı yaşayan ve desteklerle ayakta duran Azime Cin, bir süredir kanser hastalığıyla da mücadele ediyordu. Azime Cin'in hayatını kaybetmesinin ardından yakınları sosyal medyadan duygu dolu paylaşımda bulundu.

Azime Cin'in şehit oğlunun mezarı başında otururken görülen fotoğrafı paylaşan bir yakını, "Bazı acıların tarifi yok. Allah’a emanet. Evlat acın, sağlık acın dinmiştir inşallah orada. Koca yürekli kadın. Herkese nasip olmaz kandil gecesi rahmet" yazdı. Fotoğrafı ve yazıyı okuyanlar duygulanarak hem şehit Göksal Cşn'e hemde Azime Cin'e Allah'tan rahmet diledi.

Editör: TE Bilişim