Antalya Adrasan, Olimpos, Çıralı, Musa Dağı, Korsan Koyu civarında kaybolan ve 7 gündür ulaşılamayan Zonguldaklı dağ ve doğa dostu Mustafa Yıldırım için 30 Mayıs Pazar günü yapılan aramalar da sonuçsuz kaldı.

Doğa gezisi için Likya Yolu’na kamp yapmaya giden Yıldırım’la iletişim bir hafta önce kesilmiş arama çalışmaları ise dört gün önce başlamıştı.
En son bir hafta önce haber alındığını ifade eden yakınları sosyal medya hesapları üzerinden Adrasan, Olimpos, Çıralı, Musa Dağı, Korsan Koyu civarında olanlara seslendi.
Bölgede AFAD, Jandarma AKUT ve sivil vatandaşların desteği ile arama çalışmaları devam ediyor.
Z HABER'in Antalya'dan aldığı bilgilere göre Mustafa Yıldırım son güvenlik kamerası görüntülerine rastlandığı bölgeden aranıyor.
Yıldırım'ın gidebileceği güzergahlar üzerinde ekipler arama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Drone yardımı ile bölge taraması yapılırken yine sonuç alınamadı.
Mustafa Yıldırım’ın doğa dostu arkadaşları ise aramaların arttırılmasını istedi. Kimi zaman tek başına uzun süreli yürüyüşlere çıktığı bilinen Yıldırım’ın telefon sinyallerine de ulaşılamıyor. Arkadaşları onun doğada mücadele gücünden bahsederek yine de başına kötü bir şey gelmesinden endişe ediyorlar.

Z HABER’DEN NOT:
Bir önceki haberimizde son kamera görüntülerinden yola çıkarak; “Mustafa Yıldırım’dan haber var” başlığı kullanılmıştır. Amacımız kamera görüntülerinin varlığına dikkat çekmekti ancak bu başlık Yıldırım’ın bulunduğu şeklinde yorumlanabildiği için haklı eleştirilere maruz kaldık. Z HABER olarak özür diliyor tüm okurlarımıza eleştiri ve hatırlatmaları için teşekkür ediyoruz.

Editör: TE Bilişim