Zonguldak'ta kurdukları MFA Maske fabrikası ile Zonguldak'ın ve Türkiye'nin gurur kaynağı olan Murat Uzun ve Fatih Furtun 23 Nisan'da yeni hedeflerini açıkladılar. MFA’nın ortakları Murat Uzun ve Fatih Furtun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan ayının başlaması nedeniyle yayınladıkları mesajda şu ifadelere yer verildi:

“23 NİSAN KUTLU OLSUN!
RAMAZAN AYINIZ MÜBAREK OLSUN!
BU GÜZEL GECEYE BİZ DE BİR ŞEYLER KATALIM!
BU DA BİZİM 23 NİSAN SÜRPRİZİMİZ OLSUN 
23.04.2017- Devletimizin kurucusu, istiklal önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Her alanda sanayileşmek en büyük milli davamızdır" sözü ile hedeflere kilitlendik. O yüzden seçmiştik o milli günü. Ve bugün kapımızda yazan "Ey bütün kapıları açan Allah'ım, bize hayırlı kapılar aç" diye dualarla çıkmıştık yola. Yağmur bereket olmuş, hiç durmadan yağıyordu o gün. Kuran'la, dualarla, İstiklal Marşımızla ve bizi bu zorlu yolculuğun başlangıcında aramızda olamasalar da kalbi bizle olanlarla, bizi yalnız bırakmayan büyüklerimizle, dostlarımızla, o gün 30 kişi olan MFA ailesi ile sadece toprağa temel atmıyor, yeni umutlara yelken açıyorduk. O gün diktiğimiz çınar fidanıyla büyüdü umutlarımız, Allah'ın izni ile bir bir gerçekleşiyor hedeflerimiz.
23.04.2020 - Ve bugün 3 yıl sonra şükürler olsun, yeni fabrikamızdayız . O gün temel attığımız bu topraklarda şimdi Avrupa'nın en önemli, ülkemiz için stratejik Solunum Koruyucu Maske tesislerinden biri var. İyi ki o temeli atmışız! 30 kişilik MFA ailesi şimdi 250 kişi oldu. Türk sanayisinin "Türkiye'nin Sağlıklı Nefesi" sloganı ile yola çıkan yerli ve milli markası MFA'ya duyduğu güveni ve verdiği desteğin değerini bildik, karşılığını vermeye çalıştık. Ve bu sayede Türk Sanayisin en önemli tedarikçisi halini alan Zonguldak'lı MFA, bugün tüm Avrupa'nın hayranlıkla, imrenerek, kıskanarak izlediği Türk Sağlık Çalışanlarına (hepsini kucaklıyor ve alkışlıyoruz, iyi ki varsınız) koruyucu maske yetiştirmek için "gün kuruş değil, duruş günüdür" diyerek 24 saat çırpınarak çalışıyor. Devletimizin milletimizin yürüttüğü mücadeleye katkı sağlıyor.
Bugün fabrikamıza açılış yapmayı hayal etmiştik. Ama malum virüsle mücadele kapsamında bu mümkün olmadı. Bizde açılışı buradan sizlerle yapalım istedik. Yeni hedefleri buradan paylaşmaya karar verdik.
Bugün törensiz şekilde açıklıyoruz. Türkiye'nin dışa bağımlı olduğu ve Cumhurbaşkanımızın hafta başında müjde olarak açıkladığı N95-N99 filtreler inşallah Zonguldak'ta MFA tarafından üretilecek. Gerekli adımları attık, startı verdik. Ayrıca dışa bağımlı olduğumuz meltblown filtre için yüksek kapasiteli meltblown üretimi içinde yatırıma başlamak üzereyiz. İnşallah aktif karbon üretimini de 2023'e kadar tamamlayacağız. Bunlar tamamlandığında Allah nasip ederse bu defa 29 Ekim 2023' te Cumhuriyetimizin 100. yılında Dünya'da önemli bir marka olarak bir elin parmaklarını geçmeyecek özellikte bir üretim merkezini Zonguldak'ta tamamlamış olacağız. Gözümüzle göremediğimiz bir virüs karşısında bile ne kadar aciz olduğumuzu biliyoruz. Allah'ım nasip ederse olur. Rabbim bizi mahçup etmesin inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin. Sanayi ulusların en önemli zenginliğidir. Bu cefakar şehre ve bu asil millete, eşsiz ülkemize hayırlı olsun ve nice hizmetler yapabilmeyi nasip eylesin.”