TRT Spor'da yayınlanan" Stadyum" programında Zonguldak'ın en önemli projelerinden biri olan ve TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Lavuar Alanı Projesinin görselleri canlı yayında yayınlandı.

TRT Spor'da Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu Ali Gültiken, Ayhan Akman ve Zonguldaklı Tümer Metin'in yorumcu olduğu “Stadyum" programında TOKİ Başkanı Ömer Bulut tarafından Tümer Metin' 'e gönderdiği Lavuar Alanı'nın görsellerini canlı yayında gösterildi. Lavuar Alanı'nın proje görselleri TRT Spor' da gösterilmesi hem Zonguldak'lıları hemde Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan'ı heyecanlandırdı.

Özellikle Zonguldaklı ünlü yorumcu Tümer Metin Lavuar Alanı'nın projesi Zonguldak' a hayırlı olmasını dilerken, TOKİ Başkanı Ömer Bulut ve emeği geçenlere teşekkür etti. Tümer Metin ayrıca "Lavuar Alanı'nın projesi tamam darısı Stadı'nın başına" demesi Zonguldaklıları daha çok heyecanlandırdı.

DÜZER VE METİN'E TEŞEKKÜR ETTİ

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan, "TRT Spor’da sunuculuğunu hemşerimiz Ersin Düzen’in yorumculuğunu ise yine Zonguldaklı hemşehrimiz Tümer Metin’in yaptığı ‘Stadyum’ adlı programda ekrana gelen Zonguldak’ımızın çehresini değiştirecek mega projemiz olan ‘Lavuar Alanı’ projemize vermiş olduğu desteklerden ötürü TOKİ Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a şükranlarımı sunuyor, kıymetli hemşehrilerimiz Ersin Düzen ve Tümer Metin’e de güzel düşüncelerinden ötürü teşekkür ediyorum"dedi

Editör: TE Bilişim