Hakkında kovid-19 olduğu iddia edilen kuaför esnafı Barış Acıman Kuaförler Ve Güzellik Salonları Odası’nın gerçekleştirdiği toplantıda konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Toplantıya telefonla katılan Barış Acıman koronaya yakalanmadığını ve yaptırdığı testin negatif çıktığını söyledi.
Gazetecilerin telefonla sorularını cevaplandıran kuaför esnafı Barış Acıman,
"27 Aralık'ta kalp krizi geçirdim pandemi süresinde ise kontrole gidememiştim. Kontrole gideyim dedim yalnız onun öncesinde 6 ay önce de Amele Birliği Hastanesi'nde başvurmuştum sigarayı bırakma polikliniği tabi haliyle film çekildi askerden kalma leke vardı ciğerimde. Bingöl Genç'te askerliğimi yaparken geçirdiğim rahatsızlık nedeni ile 40 gün hastanede yattım.
Şu anda zatürreden dolayı ciğerinde bir leke var. 6 ay önce de sigarayı bırakma polikliniğe gitmiştim Dr. Murat Bey’de belgeleri mevcut.
Ben hastanedeyim koronavirüs testi yaptırdım ve test sonucum negatif çıktı. Testi Pazartesi yaptırdım sonuç bugün çıktı test sonucu pozitif değil negatif.
Akciğerimdeki hasar benim askerliğimden kalmadır. Test sonucum tertemiz çıktı. Covid-19 değilim.
Benim bütün meslektaşlarıma iyiliğim olmuştur ve olmaya da devam edecektir Doktorlar kontrol edince corona testi yaptılar test gayet temiz çıktı Allah'ıma şükürler olsun." dedi.

Editör: TE Bilişim