Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kritik toplantının ana gündem maddesi Kurban Bayramı tatili süresi olacak. Erdoğan, toplantının ardından millete sesleniş konuşmasında vatandaşlar tarafından merakla beklenen tatilin süresini açıklayacak.

İki haftada bir gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabine ToplantısıKurban Bayramı nedeniyle öne çekildi. Kabine toplantısı, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılacak.

BAKAN KOCA SUNUM YAPACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sunum yapması öngörülen toplantıda, ülke genelinde aşı programında gelinen nokta, Kovid-19 verileri ve yerli aşı çalışmaları değerlendirilecek.

BAYRAM TATİLİ SÜRESİ GÖRÜŞÜLECEK

Kurban Bayramı tatili süresi ve turizm sezonuna ilişkin değerlendirmelerin de yapılması beklenen toplantıda, ekonomideki gelişmeler ile güvenlik ve dış politikaya ilişkin konular da görüşülecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, toplantının ardından yapacağı millete sesleniş konuşmasında, bayram tatili süresini açıklaması bekleniyor.

"MİLLETE SESLENİŞTE DUYURACAĞIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2 gün önce Diyarbakır'daki programında Kurban Bayramı tatilinin sorulması üzerine, "Şu anda onunla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. En uygun şekilde. Tatil süreci sanki böyle 10 gün, 9 gün gibi bu arada dolaşıyor, bunu millete seslenişte halkıma duyuracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Kritik Kabine toplantısı yarın yapılacak! Ana gündem maddesi Kurban Bayramı tatili süresi