Kdz. Ereğli Tanyıldız Paşaoğlu Arçelik, Jet Yol Ayrımında ki yeni mağazalarının açılışına özel kampanya yaptı. Yapacağınız 1750 TL ve üzeri alışverişlerinizde, ikinci ürün alımlarında isterseniz 400 TL indirim, isterseniz de sürpriz hediyelerden yararlanabilirsiniz.

Kdz. Ereğli'de yeni bir yatırım yapmaktan mutlu olduklarını belirten Tanyıldız Grup Yönetimi Kurulu Başkanı Turgut Tanyıldız, Ereğli halkına teşekkür ederek, yeni mağazalarına davet etti. Tanyıldız konuşmasında, "Uzun yıllardır ailecek Kdz. Ereğli halkına  hizmet veriyoruz. Önemli markaları Ereğli halkı ile buluşturuyoruz. Ticarete başladığımız günden bu yana güven ve kaliteyi esas aldık. Biz güvendik, müşterilerimiz de bize güvendi. Müşterilerimiz artık bizim ailemiz oldu. Tanyıldız Grup bu güven ve aile ile büyüdü. Talep doğrultusunda Tanyıldız Paşaoğlu bünyesinde bulunan Arçelik mağazamızı büyüttük. Yeni yerimizde yeni konseptimiz ile hizmetinizdeyiz. Açılışa özel indirimlerimiz ve sürpriz hediyelerimizden faydalanmak için tüm Ereğli halkını mağazamıza davet ediyoruz. Bu yatırımda emeği geçen tüm Tanyıldız Grup ailesine ve bize güvenen Ereğli halkına teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi. 
 
Açılışa özel indirimlerin yanı sıra, beyaz eşya, ankastre, cep telefonu, televizyon ve küçük ev aletlerinde de sürpriz indirimler Tanyıldız Paşaoğlu Arçelik'te sizleri bekliyor. 

Tanyıldız Paşaoğlu Arçelik, Bağlık Mahallesi, Jet Yol Ayrımı'nda...