Rahatsızlığı nedeniyle İzmir’de tedavi gören Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Sekreteri Hüseyin Kolçak’tan haber var.
Kolçak’ın uzun süredir sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmaması üzerine merak eden dostlarının merakını gidermek için eşi Yasemin Kolçak paylaşımda bulunarak tedavi sürecini aktardı.

Hüseyin Kolçak’ın en kısa zamanda yeniden aramızda olacağını belirten Yasemin Kolçak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Bildiğiniz gibi eşim rahatsızlığı nedeniyle kemoterapi alıyor ve yine bildiğiniz gibi ilacın yan etkileri de ağır oluyor.
5 Ağustos günü kemoterapi aldı.
6 Ağustos 'ta dışardan aldığı bir enfeksiyonla beş gün süren bir ishal, 39 dereceyi bulan bir ateş ve kemoterapinin yan etkisi halsizlik, yorgunluk nedeniyle sürekli yatmak zorunda kaldı. Geçirdiği enfeksiyon nedeniyle 2 haftalık antibiyotik tedavisi görüyor. Henüz enfeksiyonu atlatmadan tekrar kemoterapi alınca Ağustos ayımız ne yazık yatmak, dinlenmekle geçiyor.
Uzun zamandır eşimin  paylaşım yapmadığını fark eden dostların merak etmeleri üzerine bu bilgiyi sizlerle paylaşmak istedim.
Eşim Hüseyin Kolçak 'ın hepinize selamları var. En yakın zamanda yazılarıyla, kendinden haberleriyle ve madenci dostlarına bilgi aktarımlarıyla aramızda olacak. Ama sakın uzandığı yerde rahat durduğunu sanmayın. Madenci dostları için okumalarına, araştırmalarına ve genel merkeze bilgi aktarımlarına devam ediyor.
Yaşama dair onun umudu kocaman ve beni bırakmayacağına da söz verdi. Ona inanıyorum. Bu yüzden mücadeleye aynı hızla devam ediyoruz. Güzel dileklerinizi, dualarınızı ondan eksik etmeyin.
Güzel günler bizi bekliyor.”