Alaplı kent Konseyi Yönetimi tarafından yıllar sonra ilk defa 17 Şubat Birlik ve Beraberlik günü  kutlandı.

ALAPLI'DA BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ KUTLANDI

Alaplı İlçesinde 2000 yılında Alaplı Belediye Meclis üyelerinin aldığı karar ile "Birlik ve Beraberlik günü" olarak ilan edilen 17 Şubat'ın 20. yılı sebebiyle  Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar,  protokol üyeleri, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları, sendika başkanları, basın mensupları ve Kent Konseyi üyelerinin katılımı ile Manzara Restoranda kahvaltılı toplantı ile kutlandı.

Alaplı Kent Konseyi Başkanı Yasin Ören'in açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, Belediye Başkan vekili Abdullah Ateş, AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar ve son olarak Alaplı Kaymakamı Vedat Yılmaz birer konuşma yaptı. Toplantının sunumunu Ersin Güler yaparken, Alaplı Müftüsü Aydın Bostancı'nın gerçekleştirdi dua ile toplantı sona erdi.

Uçar, daha sonra AK Parti ilçe teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Yaşar Karacan’ı makamında ziyaret eden Uçar’a partililer eşlik etti. Milletvekili Hamdi Uçar, parti teşkilatıyla istişarelerde bulundu.