Karasu ve Gebze’de Kurulu fabrikalarında binlerce insana istihdam sağlayan Gazi Metal’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gazioğlu kalp krizi geçirerek vefat etti. Gazioğlu’nun ani ölümü iş dünyasını yasa boğdu.

Karasu’da ilk yatırım yapan tesislerden birisi olan Gazi Metal büyük üzüntü yaşıyor. Gebze ve Karasu’da faaliyet gösteren Gazi Metal fabrikalarının Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gazioğlu kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemeyen Gazioğlu vefat etti.

MEHMET GAZİOĞLU KİMDİR

Mehmet Gazioğlu 1977 yılında İstanbul’da doğdu. Yüksek öğrenimini tamamlamak üzere ABD’deki Bryant University’ye giden Gazioğlu, işletme bölümünden mezun olduktan sonra aile şirketine geri döndü. Genç yaşından beri demir-çelik işletme süreçlerine hakim olan Gazioğlu, edindiği akademik başarı ile Gazi Metal’in kurumsallaşma, üretim, yatırım, büyüme ve markalaşma süreçlerini yönetmeye başladı. Demir-çelik sektörü dışında da girişimci bir kimliğe sahip olan Gazioğlu’nun bir film şirketi bulunuyor. Ayrıca aktif olarak Sanatla uğraşmaktadır. 2001 yılından bu yana Gazi Metal’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığını üstlenen Mehmet Gazioğlu iki çocuğa sahip.