Esra Erol'da'nın bugünkü canlı yayınına akılalmaz bir olay daha yaşandı. Zonguldak’tan yayına katılan 72 yaşındaki Yaşar Ertürk 2005 yılında 52 yıllık eşini kaybettiğini belirtti. Karısının vefatının ardından Ayten adlı bir kadınla evlendi. Ancak iki yıllık karısının evden kaçtığını belirten Yaşar Ertürk’ün sözleri herkesi şaşırttı. Ertürk, "Karım dönmeyecekse boşanalım acil evlenmem lazım" dedi. İşte haberin ayrıntıları...


Esra Erol'da bugünkü canlı yayınına Yaşar Ertürk katıldı. İki yıllık karısı Ayten'in ortadan kaybolduğunu belirterek ünlü sunucudan yardım istedi.
Yaşar Ertürk bir arkadaşı vasıtasıyla ikinci eşiyle tanıştığını belirterek, "Eşim vefat ettikten sonra dünya başına yıkıldı.
Erkeğin eşi ölünce birinci kıyamet kopuyor. İkinci kıyamet ise insan kendi öldüğünde kopuyor. Hanımlar evin gülüdür, evin süsüdür, evine her şeyidir.
Ayten hanımla Zonguldaklı bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Bana 12 yıl önce eşinden boşandığını söyledi. Çocukları da bakmıyormuş.

ORTADAN KAYBOLDU 
İşte sonra bir araya geldik, evlendik. Birkaç kere annesini görmek için evine gitti. Bir süre sonra da ortadan kayboldu" dedi.
Yaşar Ertürk daha sonra ise kayıp olan karısına seslendi: "Eve dönmeyeceksen söyle, hemen boşanalım. Acil evlenmem lazım” dedi.

3 KEZ DOLANDIRILDIM 
Ancak Yaşar Ertürk’ün çağrıları şimdilik cevapsız kaldı. Daha öncede evlilik vaadiyle 3 kadın tarafından dolandırıldığını belirten Yaşar Ertürk, "250 bin lira kaybettim acil evlenmem lazım" dedi.
Öte yandan kendisinin eşsiz duramadığını belirten Yaşar Ertürk, karısının daha önceden dini nikahlı eşi ile birlikte yaşadığını onun yanında olabileceğini de iddia etti.

Editör: TE Bilişim