Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2015 yılında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Zonguldaklı polis memuru Çağdaş Arslan'ın annesi Sibel Arslan ile görüşerek başsağlığı diledi.
Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan ve protokol üyeleri, 2015 yılında Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Zonguldaklı polis memuru Çağdaş Arslan'ın ailesini ziyaret etti. Şehit Çağdaş Arslan'ın geçen ay vefat eden babası Adnan Arslan içinde başsağlığında bulunuldu. Ziyaret sırasında belediye başkanı Alan ile görüşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ardından şehit annesi Sibel Arslan ile telefonda konuştu.

Görüşmeyi sosyal medyadan yayınlayan başkan Alan, "Bu anlamlı ve mukaddes günde, Sn Valimiz Mustafa Tutulmaz, İl Başkanımız Sn Zeki Tosun ve beraberinde protokol üyelerimiz ile birlikte Şehidimiz Polis Memuru Çağdaş Arslan’ın ailesini ziyaretimizde, bizleri telefonla arayan Sn Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, şehit ailemiz ile görüşerek kendilerine başsağlığı diledi. Sn Cumhurbaşkanımız daima milletle, milletin sinesinde ve hanesinde yer edinmiştir. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Cesaretleriyle, dirayetleriyle ve dik duruşlarıyla toprağı vatan yapan ve tarih yazan şehitlerimiz hiç şüphesiz ki kalplerimizde mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir.Bu duygu ve düşüncelerle, Aziz Şehitlerimizin kıymetli ailelerine Yüce Allah’tan sabr-ı cemil diliyor, Gazilerimize ise Rabbimden sağlık ve afiyet niyaz ediyorum." açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilişim