Kar yağışı ülke genelini adeta esir aldı. Bazı illerde kamuda çalışan memurlara tatil ilan edilirken, Batı Karadeniz’de de çoğu ilde il, ilçe, belde ve köylerde ulaşım kesildi.
ALAPLI’DA YOĞUN ÇALIŞMA
Kar yağışı Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili oldu. Alaplılılar ilk kez bu kadar yoğun kar yağışı ile karşılaştıklarını belirtirken, bazı ilçe sakinleri ise ilçe belediye başkanı Nuri Tekin’i hizmetlerin yetersiz kaldığı gerekçesi ile sosyal medya üzerinden eleştirdi.

ELEŞTİRİLERE BAŞKANIN OĞLU YANIT VERDİ
Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in oğlu Buğra Tekin, sosyal medyada babası hakkında yapılan olumsuz eleştirilere cevapsız kalamadı.
Buğra Teki sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açılamada babasının 2 gündür canla başla çalıştığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Herkese iyi akşamlar, 2 gündür yoğun kar yağışınla hepimiz seferber olduk ,Üzüldük,Yıllardır yağmayan kar yağışı gözüktü Alaplıda Bu bi afet, Bakıyorum profilimde siyasete dökenler var bu durumu ,yazmadan duramadım Yapılan mücadeleye, Emeklere saygı duyulmak lazım orada çalışan bütün personellermiz 2 günden beri uyku uyumuyor heryere yetişmek kolay olmuyor ,bazı afetlerin önüne geçmek zorluk olabiliyor ama mücadele etmek zorluklarla başa cıkabilmek için 2 gündür eve gelmiyor Babam , ben de Babamla günümü evde geçirmek isterdim kahvaltımı yapmak isterdim ,herkesin klavyeden evden yazı yazdığı gibi olmuyor, görevi tabikide başında olacak ama yapılan emeğe mücadeleye lütfen saygı gösterelim.köstek değil destek olalım.halkı için soğukta babamla birlikte bütün belediye personellerimiz onlar bizim için oralarda.
Burda anlatmak istediğim bu durumun siyasete dökülmemesi,tabii ki yapıcaksınız eleştiriceksiniz eleştirele her zaman acığız herkesin hatası olabiliyor ders çıkartalım elimizi taşın altına koyalım yeter ki mücadelemiz bitmesin, fakat yeri ve zamanı değil bu bi afet ve emin olun ki canla başla soğukta hasta olacak derecisine çalışıyor gayret gösteriyor, Evinde oturup klavyeden gönderi paylaşmıyor.
Sağlıcakla kalın , Saygı ve sevgilerimle…”

Haber: Sercan YILDIRIM

Editör: TE Bilişim