Ankara Batıkaradeniz Birliği Gazi Üniversitesi Rektör’ü Yıldız’ı ziyaret etti. Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Ziyarete Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği Genel Başkanı Tuncay Gençer, Genel Sekreter Dr. Yaşar Okur ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Kaya katıldı.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu kararları gereği sınırlı sayıda katılımın olduğu; maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilen ziyarette, ülkenin ve dünyanın içinden geçtiği zorlu süreçte devletin ve milletin yanında yer almanın önemli olduğu vurgulandı.

Devletine bağlı olan, bölge insanlarının sesine kulak verilmesi halinde, yanacak kıvılcım ile mazlumların beklediği Türk adaletinin Dünya’ya tekrar hakim olacağı dile getirildi.

Bölge insanının her daim devletin ve milletin yanında olduğu, doğduğu ve doyduğu topraklara hizmet etmenin insanımızın fıtratında olmasına rağmen, eğitim başta olmak üzere yatırımların vizyoner, akılcıl ve adaletli dağıtılmasının önemli olduğu vurgulandı.

Bölgenin yatırımlar anlamında istenilen düzeye çekilebilmesi için, taş üstüne taş koyan herkesin bu toprakların kadirşinas ve vefalı yapısından gereken duayı alacağı belirtildi.

Prof. Dr. Musa Yıldız, günün anısına Genel Başkan Tuncay Gençer‘e plaket verdi. Ankara Uluslararası Batıkaradeniz Birliği, ziyaretin sonunda Yıldız’a teşekkürlerini sundu.