Batı Karadeniz Sanayici ve İş İnsan Dernekleri Federasyonu BAKZİFED’in 3.Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel Başkan İsmail Külah güven tazelerken yeni Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri de belli oldu.

Genel Kurul Toplantısı'nda konuşan BAKZİFED Başkanı İsmail Külah; "BatıKaradenizSanayici ve İşinsanları Dernekleri Federasyonumuz (BAKZİFED)'in 3.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdik. Yönetim kurulumuza olan güvenleri ve destekleri ile yeni dönem için bizlere tekrar görev veren tüm delegelerimize, üye derneklerimize çok teşekkür ediyoruz.

Bartın Karabük Zonguldak illerini kapsayan Batı Karadeniz bölgesinde girişim ve iş dünyası derneklerini bir araya getirerek bölgesel ve kurumsal kalkınma politikaları üretilmesine katkı sunmada rol oynamak olan vizyonumuzla;  İş dünyasında yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini bölge halkı ve yetkili kurumlarla paylaşarak çağdaş, demokratik ve laik bir platformda tüm paydaşların ve bölge halkının kazanmasına katkıda bulunmak amacı taşıyan misyonumuz  doğrultusunda yeni dönemde de çalışmalarımız devam edecektir.

Bu amaçlar doğrultusunda gönüllülük esaslı bölgesel ve sektörel işdünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan gücünü ve etkinliğini, işinsanlarının üye olduğu federasyon ve derneklerinden alarak çatısı altında 26 bölgesel, 4 sektörelolmaküzere 30 federasyon, 284 dernek üzerinden 50 bine yakın şirket bulunduran çatı örgütümüz Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu   (TÜRKONFED)ile birlikte katkı sunmak en öncelikli çabalarımız olduğunu şahsım ve yönetim kurulumuz adına saygıyla paylaşıyor, hayırlıolmasınıdiliyoruz."dedi.