Bodrum'da 14 yıl önce geçirdiği kazada yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun annesi Hatice Akarsu tedavi gördüğü Ankara’da yoğun bakıma alındı.
Anne Akarsu, oğlunun  42'nci doğum gününde Bartın'ın Amasra ilçesindeki mezarı başında yapılan törene de katılamamıştı.
Muğla Bodrum'da, 29 Haziran 2007'de 28’inci doğum gününü kutladıktan sonra geçirdiği kazada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 4 Temmuz'da yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu’nun gönüllerde bıraktığı sevgi ve acı tazeliğini korurken şimdi tüm dualar anne Hatice Akarsu için.
KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR
Kısa süre önce kansere yakalanan ve geçtiğimiz Temmuz ayında Barış Akarsu için mezarı başında yapılan anma törenine ilk defa katılamayan anne Akarsu’nun yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Yakınları ve dostları Hatice Akarsu için dua istedi.
HAYATI FİLM OLACAK
Barış Akarsu’nun kardeşi Nesrin Akarsu kısa süre önce yaptığı açıklamada ise; "Ağabeyimizin kaybının acısını her gün içimizde yaşatıyoruz. Barış Akarsu’yu sevenler her zaman bizleri arıyor soruyor. Ayrıca ağabeyimin hayatının anlatılacağı film 14 yıl sonra çekilecek. Buna aile olarak karar verdik. Barış Akarsu’nun hayatı 14 yıl sonra yeniden canlanacak ve gelecek nesillere aktarılmış olacak" diye konuşmuştu.

Editör: TE Bilişim