8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Dilay Küçük İYİ Parti üyesi kadınlar ile birlikte Zonguldak’ta çalışan kadınları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı gül dağıttı. 
Kadınlar günü sebebi ile İYİ Parti il Başkanı Yavuz Erkmen’de bir basın açıklaması yayımlayarak kadına yönelik şiddete de tepki gösterdi.
Erkmen açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 
“Kadın-erkek ayırt etmeksizin bir birey olarak herkesin toplumda yerini alması ve hak ettiği sevgi ve saygıyı görmesi modern toplumun gerçeğidir.
‘’Dünyada gördüğünüz her şey kadının eseridir.’’ Diyen büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde pek çok ülke kadınlarından daha önce önemli haklara sahip olan Türk kadını, kimi zaman ana kimi zaman eş kimi zaman kardeş, bacı, çocuk olarak toplumda yer almış böylelikle ülkemizin temel taşlarını oluşturmuşlardır. Bulundukları konum gereği ülkemizin kalkınmasında önemli rol oynamışlardır ve oynamaya devam etmektedirler. Bu açıdan fırsat eşitliği yaratıp kızlarımızı iyi eğitimli, donanımlı hale getirirsek geleceğimiz de o oranla parlak olacaktır. Unutmayalım ki kadınlarımızın mutlu olması demek; önce ailenin sonrasında ise ülkemizin mutlu olması demektir. Kadınlarımıza her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşmalı, kesinlikle şiddetle yan yana getirmemeliyiz.
Kadına kalkan elin aslında zavallılık göstergesi olduğunu unutmayalım. Ama aslında unutmamamız gereken hususun ise 8 Mart’ı Kadınlar Günü olarak 9 Mart’tan itibaren bildiğini okuyan kişiler olunmaması gerçeğidir.
Lideri bir kadın olan İyi Parti, cesur lideri sayesinde Türkiye’de kadınlarımızın hak ettiği yerlere gelmesi için çalışmalarını sürdürecek, Atatürk sayesinde elde ettiği kazanımları her zaman en üste doğru taşıma gayreti içinde olacaktır.
Bu vesileyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm kadınlarımızın gününü kutlar; sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk içinde nice iyi ve güzel yıllar geçirmelerini diler, İyi Parti ailesi olarak sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

Editör: TE Bilişim