Son yayınlanan mülki amirler kararnamesi ile Gökçebey'e atanan Kaymakam Emrah Arslan Pazartesi günü göreve başlıyor.

1994 yılında doğumlu Emrah ASLAN Malatya Kale’lidir. İlköğrenim ve ortaöğrenimini İstanbul Esenler’de tamamlamıştır.2011 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde Üniversite hayatına başlayan Kaymakamımız Emrah ASLAN, 2013 yılında YÖK Farabi Değişim Programı Bursunu kazanarak Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme bölümünde eğitimine devam etmiştir. Aynı yıl Gençlik ve Spor Bakanlığının yapmış olduğu “Gençlerden Ecdada Mektup” yarışmasında Türkiye birincisi olmuştur. Sayın Kaymakamımız evli olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kariyeri

2015 yılında mezun olduktan sonra Gürbaşlar Holding bünyesinde Yönetici Adayı ( MT Programı) olarak çalıştı. Aynı yılın aralık ayında ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanlığı Mali İşler Koordinatörlüğünde belediye iştirak şirketlerinden sorumlu Mali İşler Uzmanı ve Koordinatör Yardımcısı görevlerinde bulunmuş olup, iştirak şirketlerinin finans, yatırım, bütçe ve raporlama süreçleri kapsamında birçok proje ve çalışmada görev almıştır.

2017 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Yerel Yönetimler Bölümünde “Göç ve Hemşehri Kimliği” konulu bitirme projesiyle yüksek lisans eğitimini tamamlamış ve aynı yıl Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünden de mezun olmuştur.

2020 yılında yapılan İçişleri Bakanlığı 109.Dönem Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2021 yılında Bolu Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etmiş olup, Bolu ilinde İl Merkez Stajını, Malatya Yeşilyurt, Kırklareli Lüleburgaz ilçelerinde Mülkiye Müfettişi Refakatindeki Teftiş Stajını, Gümüşhane Kelkit ve Bursa İnegöl ilçelerinde ise Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamıştır.

İçişleri Bakanlığının 04.02.2022 tarihli Onayı ile Ordu-Akkuş ilçe Kaymakamlığına getirilen Arslan'ın 22.08.2022 Pazartesi günü Gökçebey'de göreve başlaması bekleniliyor

Editör: TE Bilişim