Esra Erol canlı yayınında karısından şiddet gördüğünü açıkladı!
ATV'nin ve Türkiye'nin en çok izlenen ve beğenilen programlarından biri olan Esra Erol'da bugün Gülay Pazarlı ve onun iddiaları yer aldı. Geçtiğimiz gün programa katılarak 29 yıllık eşi Fehmi Bey'in kendisini Şengül Hanım ile aldattığını açıkladı. Ayrıca Pazarlı, Şengül Hanım'ın da 3 aylık hamile olduğunu ve Fehmi Bey'le birlikte yaşadığını belirtti. Çift, bugün Esra Erol canlı yayınında karşı karşıya geldi. Fehmi Bey, Gülay Hanım'In bu iddialarının hayal ürünü olduğunu ve 29 yıldır hiç susmadığını belirtti. Ayrıca Fehmi Bey, karısından şiddet gördüğünü de sözlerine ekledi.

İşte ayrıntılar!
ATV'nin sevilen programlarından Esra Erol'da bugün Gülay Pazarlı ve Fehmi Bey karşı karşıya geldi.
Gülay Pazarlı'nın iddiaları programa adeta damga vurdu.
Geçtiğimiz gün programa katılarak 29 yıllık eşi Fehmi Bey'in kendisini Şengül Hanım ile aldattığını açıkladı. Ayrıca Pazarlı, Şengül Hanım'ın da 3 aylık hamile olduğunu ve Fehmi Bey'le birlikte yaşadığını belirtti.

"29 YILDIR KARIM HİÇ SUSMADI"
Fehmi Bey, Gülay Hanım'In bu iddialarının hayal ürünü olduğunu ve 29 yıldır hiç susmadığını belirterek, "Şengül ile ilişkim yok, bu tamamen karımın iftirası" dedi.

"KARIMDAN ŞİDDET GÖRDÜM"
Ayrıca Fehmi Bey, karısından şiddet gördüğünü de sözlerine ekleyerek, "Karımdan gördüğüm şiddeti utancımdan kimseye anlatamadım" diye konuştu.
Gülay Hanım Fehmi Bey'in iddialarına, "Kocamın kredi kartı borçlarını bile ben ödedim, ama o Şengül ile kaçtı" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Gülay Hanım, "Sen evliliği bu hale getirdin. Sen benim kolum kanadımsın dedim. Kolum kanadım kırık dedim sana. Kimsem yok babam annem yok dedim. Sana yazıklar olsun."
Fehmi Bey, "Duygu sömürüsünü bırakalım artık. Gerçek hayata bakalım. Ben eşimden defalarca şiddet gördüm."

Editör: TE Bilişim