Gökçebey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Çetin gerçekleştirilen genel kurul sonrası tekrardan başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

 Gökçebey Selendi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Sultan Cafe’de yapılan Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası 10. Olağan Genel Kurul Divan Başkanlığını Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun’un yaptığı genel kurulda 343üye oy kullandı. Başkanlık için mevcut başkan Ali Çetin ile Semih Aydemir yarışırken, oyların 229’unu alan Ali Çetin yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Diğer başkan adayı Semih Aydemir ise 111oyda kalırken 3 oyda geçersiz sayıldı.

  Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odası 10. Olağan Genel Kurulu'na Zonguldak Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Coşkun, Çaycuma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, AKP Gökçebey İlçe Başkanı Erkan Soner Kodaman, CHP Gökçebey Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nermin Bozaklı, Belediye Meclis Üyesi Aysel Tavukcu, yanı sıra esnaf katıldı.

  Gökçebey Esnaf ve Sanatkârlar Odasına tekrar seçilerek güven tazeleyen Ali Çetin’in yeni yönetimi şöyle:

Asıl Üyeler:  Mehmet Postal, Hüseyin Erdem,  Erdal Yılmaz, Canip Saraçbaşı, Ender Gökmen, Ümit Cebeci.

Yedek Üyeler:  Taner Serpil,Ayla Görür, Sami Kuyucu, Hasan Seyfi, Murat Zeren, Halil Karagöl ve Aziz Benli.

Asıl Üyeler: Cengiz Karademir, Murat Kılınçarslan ve Bilal Başoğlu.

Yedek Üyeler: Adem Aydemir, Mevlüt Kılınçarslan ve Kerim Saygı seçildi.

Editör: TE Bilişim