Fethiye Paraşüt Fiyatları

Fethiye paraşüt fiyatları, yaz tatilini Fethiye’de geçirmek ve yamaç paraşütü yapmak isteyen bireyler tarafından önceden araştırılan konular arasında yer almaktadır. Tatil bölgelerinde yerli ve yabancı turistlere sunulan bu tarz imkanlar, insanların tatillerini daha verimli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmaktadır. Yamaç paraşütü ise sunulan bu aktivitelere örnek olarak gösterilebilir.

Yamaç paraşütü, pek çok tatil bölgesinde öne çıkan aktivitelerden biri olmakla birlikte fiyatları konusunda da oldukça değişikliğe sahiptir. Örneğin yaz aylarında akına uğrayan bölgelerdeki fiyatlara kıyasla daha sakin olan bölgelerin fiyatları daha ucuz olabilmektedir. Fethiye ise isim olarak bilinen ve hem yerli hem de yabancı turistlerin akın ettiği bir konum olarak değerlendirilmektedir.

Fethiye Yamaç Paraşütü Fiyatları Nelerdir?

Fethiye ve çevresinde yapılan yamaç paraşütleri, farklı turlar tarafından düzenlenmektedir. Bu nedenle her turun farklı bir fiyat aralığı olabilmektedir. Fethiye yamaç paraşütü fiyatları başlığı altında net bir fiyat ilgisine ulaşmanız her ne kadar zor olsa da çeşitli siteleri ziyaret ederek ortalama fiyatlara göz atabilirsiniz.

Sunulan bu aktivite, yapılacak olan bölgeye göre de farklı fiyatlandırılmaktadır. Örneğin Fethiye Ölüdeniz’de yamaç paraşütü yapmak istiyorsanız ortalama 1000 TL gibi bir fiyat ödemeniz gerekmektedir. Bunun dışında sunulan fiyat aralığı ise 500 ile 1000 TL arasında değişiklik göstermektedir. Anlaşma sağlayacağınız tur ile fiyat hakkında görüşerek ne kadar ödeme yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Fethiye’de Yamaç Paraşütü Nerede Yapılır?

Fethiye’de yamaç paraşütü nerede yapılır sorusu, fiyat dışında diğer merak edilen içeriklerden birisidir. Yamaç paraşütü, adrenalin dolu ve aynı zamanda unutulmaz anları yaşayabileceğiniz ender imkanlar arasında değerlendirilmektedir. Fethiye’ye gitmek ve orada yamaç paraşütü yapmak istiyorsanız bu konuda sunulan konumları inceleyebilir ve seçiminizi yapabilirsiniz.

Manzarası ile adeta nefes kesen Ölüdeniz, yamaç paraşütünün başlıca düzenlendiği bir konum olarak ön plana çıkmaktadır. Babadağ pistinden havalanan bireyler, Ölüdeniz kumsallarına iniş yaparak manzaranın ve eğlencenin keyfini çıkarabilmektedir. Bunun için çeşitli turlar ile görüşerek yamaç paraşütünün nasıl yapıldığını ve sizin nasıl yaklaşmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Fethiye Yamaç Paraşütü Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Yamaç paraşütünün oldukça eğlenceli ve bir o kadar da heyecan dolu olduğu hemen herkesin kabul ettiği bir durumdur. Yaz tatili olarak Fethiye’yi tercih ettiğinizde ise Ölüdeniz’de gerçekleştirilen yamaç paraşütlerine katılabilir ve bu heyecanı bizzat yaşayabilirsiniz. Yamaç paraşütü yaparken nelere dikkat edilmelidir sorusuna yanıt olarak ise şu açıklamaları göz önünde bulundurabilirsiniz.

  • Olabildiğince rahat kıyafetler tercih etmeli ve saçlarınızın toplu olmasına özen göstermelisiniz.
  • Kişisel eşyalarınızı yakınlarınıza veya turlara emanet etmeniz tavsiye edilmektedir.
  • Tur ile görüşme sağlarken ekipmanların tam olduğu konusunda emin olmalısınız.
  • Güvenlik önlemleri adına ekipmanların yaşı ve bakımı hakkında bilgi almanız da tavsiye edilen noktalar arasında yer almaktadır.

Fethiye Yamaç Paraşütü Yaş Sınırı

Eğlenceli olduğu kadar cesaret de isteyen yamaç paraşütü aktivitesi, yaş sınırı bulunan eğlenceler arasında yer almaktadır. Fethiye yamaç paraşütü yaş sınırı bilgilerini edinerek bu aktiviteyi gerçekleştirip gerçekleştiremeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Böylece olası kazaların önüne de geçilmiş ve insanların daha bilinçli olmaları da sağlanmıştır.

Pek çok tur firmasında olduğu gibi Fethiye’de hizmet vermekte olan yamaç paraşütü turlarının güvenlik önlemi amacıyla yaş sınırlaması olduğu bilinmektedir. Tatil bölgesi olarak bu konumu tercih etmeniz ve yamaç paraşütü yapmak istemeniz kapsamında 16 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Ancak 16 yaşından küçükseniz aile izni alınarak da yamaç paraşütü aktivitesi turlar tarafından gerçekleştirilmeye devam etmektedir.

Editör: TE Bilişim