Yeni Peugeot 308 Tasarımı

Fransız dev otomobil markası Peugeot, üçüncü nesil Peugeot 308'i tanıtımını gerçekleştirdi. Daha agresif kalıplı bir tasarıma sahip, yeni logo, en yeni teknolojilere ve hibrit motor seçeneklerine sahip olan araç,iç dizayn’da vites topuzu olmaması ile çok dikkat çekecek gibi görünüyor. 2021'in ikinci yarısında Avrupa’da satışa sunulması beklenen aracın fiyatı henüz bilinmiyor.

Ve şimdi, üçüncü nesil Peugeot 308 resmen tanıtıldı. Tam bir mutasyona uğramış bir peugeot 308 karşımızda..

Peugeot 308'in ortaya çıkan genel tasarımı, bu aracın artık daha agresif kalıplı bir yapıya sahip olduğunu ortaya koyuyor. İkinci nesil 308'e kıyasla çok daha dikkat çekici hale getirilen araç, ince matris LED farları ile kısa bir süre önce piyasaya sürülen yeni 208'e merhaba diyor. Benzer bir şekilde aracın ön ızgara tasarımı ise markanın 3008 ile 5008 modellerini bizlere hatırlatıyor.

Lansman itibarıyla Peugeot, Bu aracı 7 farklı renkle kullanıcılara satacak. Lansman fotoğraflarında görüldüğü üzere Zeytin Yeşili'ne ek olarak Vertigo Mavi, Eliksir Kırmızı, İnci Beyazı, Buz Beyazı, Artense Grisi ve Perla Nera Siyahı da yeni 308'de seçilebilecek renkler arasında yer alıyor.

Yeni Peugeot 308 Video Tanıtım

Yeni Peugeot 308 İç Mekan

Yeni Peugeot 508 gibi modellerden alışık olduğumuz köşeleri düzleştirilmiş -ve opsiyonel olarak ısıtmalı olarak alabildiğiniz- küçük direksiyon simidinin arkasında bulunan iki tane 10" boyutlu ekrana yer verilmiş. Direksiyon Simidinin üzerinden bakabildiğimiz hologramlı dijital gösterge paneli sürücünün hemen önünde iken onun sağında ise dokunmatik multimedya ekrana yer verilmiş olduğunu görüyoruz.

İç dizayn yeni peugeot 308 direksiyon

İç dizayn yeni peugeot 308 direksiyon logo

İç dizayn yeni peugeot 308 vites konsol

İç dizayn yeni peugeot 308 multi media

İç dizayn yeni peugeot 308 direksiyon logosu

Editör: TE Bilişim