Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu birbirinden değerli isimleri ZONSİAD Ailesine kazandırmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, İstanbul'da, Eren Enerji CEO'su Sencer ARAS'ı ziyarette bulunmuş, ikili iş dünyası ve ZONSİAD faaliyetleri hakkında istişarelerde bulunmuştu. Tıskaoğlu Zonguldak'ta ise; Çatalağzı'nda bulunan Eren Enerji Santrallerinin İdari Müdürü Cem Çiftçi'yi ziyaret etti ve Çiftçi'ye ZONSİAD Ailesinin yeni üyesi olan Eren Enerji adına dernek plaketini takdim etti.

ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu şu ifadelerde bulundu:
" ZONSİAD her geçen gün birbirinden değerli isimleri, şirketleri bünyesine katan bir dernek haline geldi, bu durumdan çok mutluyuz, gururluyuz. Bu yöndeki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçtiğimiz günlerde Eren Enerji CEO'su Sencer ARAS'ı ziyaret ettik bizi çok güzel ağırladı teşekkür ediyorum. Zonguldak'ta ise Çatalağzı Eren Enerji Santrallerinin İdari Müdürü Cem Çiftçi'yi ziyaret ederek Eren Holding'i ZONSİAD bünyesine kattık. Dernek plaketimizi Çiftçi'ye takdim ettik. Bizimle beraber Zonguldak için çalışabilmek adına derneğimize üyeliği memnuniyetle karşıladıkları ve misafirperverlikleri için Cem Beye teşekkür ederim."

Editör: TE Bilişim