Zonguldak Valisi, Belediye Başkanı ve İl Milli Eğitim Müdürü eğitim öğretim adına  paylaşımda bulunuldu. TED Zonguldak Koleji Kurucu Temsilcisi Burçin Bahadır, Lise Müdürü Şahin Bozkurt ve Anaokul- İlkokul ve Ortaokul Müdürü Mehtap Parlar okul ile ilgili bilgiler verdi.

Teknoloji sınıflarını, laboratuvarları, anaokulunu, ortaokul ve lise dersliklerini, yemekhane ve spor tesislerini gezerek, öğrencilerle bire bir zaman geçirip TED'de bir günün nasıl geçtiğini gözlemlediler. Biyoloji labaratuvarında öğrencilerle bir araya gelip "Hücre Zarının Madde Geçişi" deneyine,  Minik TED'lilerle oyun ve şarkılara eşlik ettiler. Yaparak yaşayarak öğrenmenin gerçekleştiği TED Koleji’nin, anaokulu bahçesinde uygulama tarımı, spor kompleksi ve robotik kodlama uygulamaları hakkında öğretmenlerden bilgi aldılar.

Öte yandan TED Zonguldak Koleji olarak “Bu anlamlı ve nezaketli ziyaretlerinden dolayı Valimiz Sayın Mustafa Tutulmaz'a, Belediye Başkanımız Sayın Dr. Ömer Selim Alan' a ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha Aldoğan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz”dedi.