2022 YKS puanlarının bu hafta başı açıklanması üzerine Bülent Ecevit Üniversitesi tercih danışmanlık fuarlarında açtığı stantlarla tercih yapacak öğrenci adaylarını beklemeye başladı.

Ankara Tercih Tanıtım Günleri Fuarı

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara Başkent Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen Üniversite Tanıtım Günleri fuarına katılan BEÜ temsilcileri, çeşitli bölüm ve programlar hakkında bilgi edinmek isteyen öğrenci adaylarını ve ailelerini, hem Zonguldak hem de BEÜ hakkında bilgilendirmeye başladı. Türkiye’nin çeşitli illeri ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerin de yer aldığı fuarda, ZBEÜ özellikle denize yakın ve yemyeşil kampüs görselleriyle dikkatleri üzerine çekti. Bugün başlayan Ankara Tercih Tanıtım Günleri etkinliğinde BEÜ 24 Temmuz Pazar günü saat 18.00’e kadar ildeki ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Study In Turkey YÖK Sanal Fuarı

Tercih Tanıtım Günlerinde açtığı stantlarla öğrenci adaylarına yüz yüze tercih danışmanlığı yapan ve BEÜ hakkında merak edilen soruları yanıtlayan üniversite personelleri, Study In Turkey YÖK Sanal Fuarı kapsamında öğrenci adaylarını ve ailelerini çevrimiçi olarak da bilgilendirmeye devam ediyor. Söz konusu fuarda 24 saat boyunca aktif olan sanal chat ile merak edilen soruları danışmanlara yönlendiren öğrenci adayları, ayrıca üniversite tanıtım videolarına, tercih tanıtım kataloglarına ve kampüs fotoğraflarımıza tek tuş ile ulaşabiliyor.

Zonguldak Tercih Tanıtım ve Danışmanlık Günleri

BEÜ’nün çeşitli birimlerinden akademik ve idari personel ile psikolojik danışmanların yer alacağı Farabi Kampüsü Rüştü Onur Çalışma Salonu, Zonguldak Esas 67Burda Avm, Ereğli Özdemir Avm’deki stantlarda, öğrenci adayları 25 -29 Temmuz tarihleri arasında BEÜ’deki bölüm ve olanaklar hakkında çeşitli bilgiler edinebilecek. Danışmanlar ayrıca hafta boyunca 10.00 ile 17.00 saatleri arasında öğrenci adaylarına tercih rehberlik desteği sağlayacak.

Editör: TE Bilişim