Zonguldaklı iki girişimci genç kadın Ülkü Toprak ve Gamze Akarsu, Antalya’da farklılığı ve kalitesi ile öne çıkan yeni bir eğitim kurumu kazandırdı

Antalya’da yaşayan Zonguldaklı Ülkü Toprak ve Gamze Akarsu’nun öncülüğünde 1 yıl önce açılan DEHA Anaokulu, ilklerin okulu olarak her çocuk için farklılaştırılmış öğretim teknikleri ile yeni eğitim öğretim yılında da hazırlıklarını tamamladı.

DEHA Anaokulunda öğrencileri neler bekliyor?

●Half Day English;

Her günün yarısı İngilizce program diğer yarısı Türkçe program akışı ile Türkçe/İngilizce paralel öğrenme sağlanmaktadır.

● Farklılaştırılmış Öğretim Programı;

Öğrencilerimizin farklı öğrenme stilleri göz önünde bulundurularak hazırlanmış olan program içeriği ile her öğrencimizin kendi potansiyeli içerisinde ulaşabileceği en üst düzeye ulaşması sağlanmaktadır.

●Zengin Öğrenme Ortamları;

Robotik ve Kodlama,Stem,Akıl Oyunları,Dahi Fikirler,Ekoloji,Analoji,Mathazone,Orff,Drama,Yoga, Savunma Sporları gibi bir çok program içeriği çocuklarımıza sunularak farklı becerileri erken yaşta kazandırılmakta, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda onlara rehberlik edilmektedir.

●Gelişim Değerlendirme;

Uluslararası geçerliliği kanıtlanmış ölçme değerlendirme çalışmaları ile öğrencilerimizin gelişimsel süreçleri takip edilmekte,Okul-Aile paralel çalışma sistemi yürütülmektedir.

●Beslenme Farkındalığı;

Okulumuzda kullanmakta olduğumuz tüm gıdalar doğal ve organiktir. Her ay özel diyetisyenimiz eşliğinde gerçekleşen workshop çalışmaları ile öğrencilerimiz bilinçli beslenen bireyler olarak yetişmektedir.

Editör: TE Bilişim