Türkiye’nin önde gelen iş insanları, Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) öncülüğünde 3 Ekim’de İstanbul’da 'İşbirliği Yemeği’nde bir araya gelecek. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu "Gelecek nesiller için değer üretmeliyiz, değer üretenleri de değerli kılmalıyız. Zonguldak’ımızın aş ve iş sorununu çözmek vatanperver insanlar ve nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz" dedi.

Türkiye’nin siyaset, medya, spor ve sanat camiasının önemli isimleri 3 Ekim’de İstanbul’da ZONSİAD akşam yemeğinde bir araya gelecek. Zonguldak’ın iş insanları ile yatırım ve istihdam konusunda birlikte hareket ederek, çözümler üretilmesi hedefleniyor.

“ZONGULDAK’IN İNSANLARINA İŞ İMKANI SAĞLAYACAĞIZ”

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu “Zonguldak’ın bugünü ve yarını olan, vatandaşlarımıza iş imkanı sağlayan değerli iş adamlarıyla birlikte olacağımızın heyecanını yaşıyorum. Zonguldak’ın ekonomik sorunlarını birlikte çözeceğiz, buna inanıyorum. Zongultak’ta yatırımcıların yatırım yapabileceği sanayi alanlarının tamamlanmasıyla birlikte en düşük bedelle yatırımcılara tahsisiyle ilgili düşüncelerimiz var. Bunların çözümünde devletimiz ile birlikte hareket edeceğiz. Girişimcilerin sorunlarını çözmemizle Zonguldak’ta yapılacak yatırımlarla birçok vatandaşımıza iş imkanı sağlayacağız ve bu yemekte iş insanlarıyla bir araya gelerek istişare yapacağız” şeklinde konuştu.

“DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Zonguldak’ın var olan potansiyeli ile önünün açık olduğunu ifade eden Nejdet Tıskaoğlu “Şehre hayal kurdurmamız lazım, umut vermemiz, güç ve enerji vermemiz lazım, uyumu bozmadan gelecek kuşaklara devretmemiz lazım, geleceği inşa etmemiz lazım. Gelecek nesiller için değer üretmeliyiz, değer üretenleri de değerli kılmalıyız. Zonguldak’ın aş ve iş sorununu çözmek vatanperver insanlar ve nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. 

Bu tür toplantıları daha kapsamlı ve geniş olarak düzenleyeceğiz, daha sık bir araya geleceğiz. Bizim birbirimizi yüreklendirmemiz, cesaretlendirmemiz lazım” dedi. 

Editör: TE Bilişim