İlk olarak geçtiğimiz hafta duyurulan Fenerbahçe-Mesut Özil flörtünde her geçen gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor.

Fenerbahçe'de başkan Ali koç'un haftalar evvel 'Bir Rüya' olarak nitelendirdiği transfer için iddialar her geçen gün Türk Asıllı Alman futbolcunun Fenerbahçe'ye olası imzasını güçlendiriyor.

Son olarak sosyal medyada taraftarların sorularını yanıtlayan Mesut Özil, verdiği cevaplarla Fenerbahçe camiasını iyiden iyiye heyecanlandırmıştı.

Mesut Özil'in açıklamalarının ardından oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada transferin son aşamada olduğunu, Mesut'un Fenerbahçeli olduğunu gizlemediğini söylemişti.

Fenerbahçeli taraftarlar olası imza için sabırsızlanırken, dün Avrupa'da çıkan bir haber gündeme bomba gibi düştü.

Fenerbahçe ile her konuda anlaşan ama Arsenal ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu, Londra ekibiyle bonservisini almak için görüşmeleri sürdürüyor.

Ara transfer döneminde adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Mesut Özil, Arsenal ile 7 milyon Pound alacağı karşılığında anlaşabilirse takımdan ayrılacak.

The Athletic'in haberine göre Mesut Özil, sezon sonuna kadar alacağı 7 milyon Pound için Arsenal ile anlaşabilirse bonservisini eline alabilecek.

Çıkan bu haberin ardından İtalya'nın en çok okunan gazetelerinden birinde çalışan muhabir, oyuncunun sadece Fenerbahçe ile değil, ABD'nin MLS liginde mücadele eden DC United ile de görüştüğünü öne sürdü.

Haberde Arsenal ile olan sözleşmesini feshedip bonservisini eline almayı planlayan oyuncunun bu ihtimalin gerçekleşmemesi halinde Londra ekibi ile olan sözleşmesini tamamladıktan sonra sezon sonu ABD'nin yolunu tutacağı iddia edildi.

İngiliz devi ve tecrübeli oyuncu henüz bu konuda anlaşmaya varamadı. Ortak bir karara varılmadığı takdirde Özil sözleşmesinin sonuna kadar Topçular'ın oyuncusu olarak kalacak.