31.Uluslararası Devrek Baston ve Kültür Festivali etkinlikleri çerçevesinde konser verecek olan, sevilen Şarkıcı Sinan Özen Devrek Kent Müzesi’ni ziyaret etti.

Devrek’in tarih, kültür ve toplu yaşamını yansıtmak amacıyla Devrek Belediyesi tarafından oluşturulan Kent Müzesi’ni ziyaret eden şarkıcı Sinan Özen müzedeki eserlere hayran kaldı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile birlikte müzeyi ziyaret eden Özen, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ile Devreklilerin geçmişine sahip çıktıklarını ve bunun gelecek nesillere aktarılmasında büyük önem taşıdığını, söyledi.

Sinan Özen, “Bir çok yerlerde müzelere gittim ama burada oluşturulan eserler bir başka. Burada Devreklilerin geçmişlerinden izler gördüm. Bu eserler bir geçmişi ve tarihi yansıtıyor. Bu tarihe, kültüre Çetin Başkanımız sahip çıkmış ve ortaya güzel bir eser koymuş. Kendisini ve bu müzeye emeği geçen başta kadınlarımızı kutluyorum, ellerine, yüreklerine sağlık” dedi.

Başkan Çetin Bozkurt da Sinan Özen’e müzeyi ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Devrek Kent Müzesi’nin oluşmasında büyük emeği olan; Zehra Şafak Ocakçıoğlu, Nesrin Ekim, Dilek Bozkurt, Meral Salmanoğlu, Yurdagül Vural, Nurcan Sarı, Hülya Türkbay’a teşekkür plaketlerini Başkan Çetin Bozkurt ile Sinan Özen verdi.

Editör: TE Bilişim