Devrek Fatih İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Nazmiye Tığ tarafından “eTwinning Projesi” kapsamında kurulan “Kalbimin Ağacı Yurdumun Ağacı” adlı bir projesi çerçevesinde Devrek Orman İşletmesi Müdürlüğü ziyaret edildi.
Öğretmen Nazmiye Tığ eşliğinde Orman İşletmesi Müdürlüğünü ziyaret eden minik öğrencileri Müdür Bekir Değirmenci karşıladı.
Minikleri çeşitli hediyeler ve fidanlarla karşılayan Müdür Bekir Değirmenci onlara ağaç, doğa ve çevre sevgisini anlattı. Öğrencilerden ağacı, doğayı ve yeşili korumalarını isteyen Müdür Değirmenci, “Hergün birlikte yaşadığımız, bize oksijen sağlayan ağaçları, ormanlarımızı sevmeliyiz, onları koruyup kollamalıyız. Ağaçlar her dönem güzel.  Onları sevelim. Yerlere çöp atarak çevremizi kirletmemeliyiz. Sizler nasıl bu ülkenin nasıl geleceği iseniz ağaç ve ormanda sizlerin, bizlerin geleceğidir. Daha iyi bir yaşam için her daim fidan dikmeliyiz.”dedi.
Anasınıfı Öğretmeni Nazmiye Tığ da, ağaç ve yeşilin önemini geleceğimizin teminatı olan çocuklara aşılamanın ormanların sigortası olduğunu, çocukların bitkileri ve ağaçları görerek dokunarak öğrenmeleri için kendilerine böyle güzel bir imkanı sağlayan Devrek Orman İşletmesi Müdür Bekir Değirmenci’ye teşekkür etti.
Müdür Değirmenci, çocuklara çeşitli hediyeler verdi, fidan hediye etti daha sonra çocuklar müdürlük bahçesinde gönüllerince eğlendi.
Bilindiği gibi Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan “eTwinning Projesi” kapsamında Devrek Fatih İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Nazmiye Tığ, “Kalbimin Ağacı Yurdumun Ağacı” adlı bir proje kurmuştu.

Editör: TE Bilişim