Devrek’te koronavirüs salgını nedeniyle 2 kişi daha bugün yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre, Devrek’in Yassıören Köyü nüfusuna kayıtlı 84 yaşındaki Şaban Çelikbaş yüksek ateş ve öksürük nedeniyle Çaycuma Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan testlerinin pozitif çıkması neticesinde tedavi altına alınan Çelikbaş, bugün hastalığının şiddetlenmesi sonucunda yaşamını yitirdi.

Yine Devrek’in Tellioğlu Köyü nüfusuna kayıtlı 58 yaşındaki Fatime Gökkaya yüksek ateş ve öksürük nedeniyle kaldırıldığı Bolu İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesinde Covid 19’dan yaşamını yitirdi.

Öte yandan Almanya’nın Beringen kentinde yaşayan ve Devrek’in Yeşilyurt Köyü nüfusuna kayıtlı 78 yaşındaki Yaşar Ünal adlı gurbetçimizde Covid 19’dan yaşamını yitirdi.

Çelikbaş’ın cenazesi Yassıören Köyünde,Gökkaya’nın cenazesi Tellioğlu Köyünde ve Ünal’ın cenazesi de Yeşilyurt Köyü’nde bugün covid-19 kurallarına uygun defnedildi.

Böylece Devrek’te koronavirüsten ölenlerin sayısı 30’a yükselirken, Devrekli olup da Covid 19’dan Almanya’da yaşamını yitiren gurbetçimizin sayısı da 8’e yükseldi.

Kaynak: Bölgehaber67

Editör: TE Bilişim