Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’u ziyaret etti. Başkan Çetin Bozkurt ve eşi Dilek Bozkurt tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’na, Başkan Bozkurt, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, belediyenin atölyesinde yapılan dünyaca ünlü Devrek Bastonu hediye eden Başkan Çetin Bozkurt, Devrek’i yıllar sonra partimizin saflarına kattık. İlçemizi kalkındıralacak projelerimizi hayata geçiriyoruz. Sayın Genel Başkanım, önümüzde biliyoruz büyük bir sınavımız var o sınava sizin önderliğinizde hazırlanıyoruz, bunu da başaracağız” dedi. 
Kılıçdaroğlu da Başkan Bozkurt’u başarılı çalışmaları nedeniyle kutladı ve başarılarının devamını diledi.
Kılıçdaroğlu daha sonra belediyenin önünde toplanan halka hitaben bir konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu; “Belediye başkanlarımız hiçbir engelden şikayet etmeden kararlılıkla yoluna devam edecekler ve sizlere hizmet edeceklerdir. Onların hizmeti değerlidir, evlatlarımız için. Sizin için hizmet veriyorlar. Bir şeyden daha emin olmanızı isterim Devrek’i nasıl yönetiyorsak, Çaycuma’yı nasıl yönetiyorsak Allah’ın izniyle göreceksiniz Türkiye’yi de aynı anlayışla hiçbir ayrım yapmadan yöneteceğiz. Millet İttifakı olarak yöneteceğiz bir araya geleceğiz vatandaşlar arasında ayrım yapmadan herkesi kucaklayarak hiç kimseyi ötekileştirmeden Türkiye’yi yöneteceğiz, Türkiye’yi bölgesinde itibarlı bir devlet haline getireceğiz. İşsizlik, yoksulluk bunlarla mücadele edeceğiz, göreceksiniz bu bereketli topraklarda hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek, her evde huzur her evde bereket olacak, bunun mücadelesini vereceğiz. Herkesin kazandığı herkesin hiç kimsenin kaybetmediği bir türkiyeyi inşaa edeceğiz. Devleti adalet ve liyakatla yöneteceğiz. Bilgiyle, birikimle yöneteceğiz. Devleti gerçekten saygınlıkla yöneteceğiz, herkesin devletine gövenmesini, devletle kucaklaşmasını isteyeceğiz ve bütün vatandaşlarımızla helalleşeceğiz ama beşli çetelerle hesaplaşacağız. O ayrı. Kul hakkı yiyen yolsuzluk yapan vatandaşın hakkını yiyenlerle de hesaplaşacağız bunu bilmenizi isterim.” diye konuştu.
Konuşması sık sık ‘Gençlerin umudu kılıçdaroğlu’ diye kesilen Kılıçdaroğlu, “Hiç meraklanmayın benim umudum da bu ülkenin güzel insanları. Beraber el ele kol kola yeni bir Türkiye’yi inşa edeceğiz, endişe etmeyin hepinize sevgiler saygılar sunuyorum. Asla ve asla unutmayın; geliyor gelmekte olan” dedi.
Kılıçdaroğlu Ankara’ya dönmek için Devrek’ten ayrıldı.