Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen “ELİNİ UZAT / UZAKTA KALMASINLAR”  kampanyasına katkı veren kurum ve kişilere plaket verildi.
Devrek’te, bilgisayarı olmayan orta ve lise öğrencilerinin daha iyi eğitim almalarına yardımcı olmak ve onları Eğitim Bileşim Ağı (EBA) ile buluşturmak amacıyla Devrek Belediyesi tarafından başlatılan “Elini Uzat / Uzak Kalmasınlar” kampanyasına katkı veren OR-KOOP Üst Birliği Başkanı Satılmış Girgin, Ziraat Odası Başkanı Şaban Civelek, İşadamları Celal Ulupınar, İrfan Civak, Ayhan Öcal ve Özkan Sarı’ya Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt “Teşekkür” plaketi sundu.
Kampanyalarının amacına ulaştığını belirten Başkan Çetin Bozkurt, bu kampanya ile bir kez daha halkın birlik ve beraberlik duygusuyla dayanışmanın kanıtlandığını ifade etti. Başkan bozkurt, “Belediye olarak açtığımız kampanya ile 176 öğrencimize bilgisayar ve tablet verebilmenin mutluluğunu yaşadık. 245 kişi müreceet etti. Muhtarlarımızla işbirliği yaparak topladığımız bilgisayar ve tabletler ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdık. Kampanyamıza destek ve katkı veren tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Pandemi nedeniyle uzaktan eğitim almak zorunda kalan çocuklarımızın EBA sistemine girebilmeleri amacıyla başlattığımız bilgisayar, tablet kampanyamız hedefine ulaştı. Her bir bilgisayar ve tabletin aydınlığa açılan bir kapı olduğu inancıyla bize destek olan personelimize de teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim