Devrek Belediyesi tarafından düzenlenen “ELİNİ UZAT / UZAKTA KALMASINLAR”  adlı kampanyaya yardımlar sürüyor.
Bilgisayarı olmayan orta ve lise öğrencilerinin daha iyi eğitim almalarına yardımcı olmak ve onları Eğitim Bileşim Ağı (EBA) ile buluşturmak amacıyla Devrek Belediyesi tarafından başlatılan “Elini Uzat / Uzak Kalmasınlar” kampanyasına, Merkezi Devrek’te bulunan Zonguldak, Bartın, Karabük İlleri ve İlçeleri Orman Köylüleri Kalkındırma Kooperatifleri Üst Birliği (OR-KOOP) kampanyaya 13 tabletle katıldı.
Çocukların iyi eğitim almalarının kendileri için büyük önem taşıdığını belirten OR-KOOP Üst Birlik Başkanı Satılmış Girgin, “Devrek Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan çocuklarımızın eğitimlerine yönelik ‘Elini Uzat / Uzak Kalmasınlar’ kampanyasına kayıtsız kalamazdık. Bu amaçla belediyemizin bu kampanyasını kurum olarak destekliyoruz. Böyle bir kampanyayı başlattıkları için de başta Sayın Başkanımız Çetin Bozkurt’a ve ekibine teşekkür ediyorum, iyi ki varlar” diye konuştu.
Başkan Çetin Bozkurt da, OR-KOOP Üst Birliğinin Devrek’in en önemli kurumlarından biri olduğuna vurgu yaparak, “Bizler de kampanyamıza duyarlılık göstererek bağışta bulunan başta OR-KOOP Üst Birlik Başkanımız Satılmış Girgin ve Yönetim kurulu Üyelerine çok teşekkür ediyoruz, sağ olsunlar var olsunlar” dedi.