Çanakçılar Seramik ile Devrek Sınav Eğitim Kurumları arasında karşılıklı işbirliğini teşvik etmek ve eğitim hizmetlerinde avantajlar sağlanması amacıyla bir protokol imzalandı.

Protokole Çanakçılar Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Demirkurt ile Devrek Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Derya Çibasmaz imza attı.

İmzalanan bu protokolle Çanakçılar Seramik personeli çocukları ile birinci derece yakınlarına, katılacağı kurs programına göre kurumun ücretlerinde yüzde 20 eğitim indirimi uygulanacak.

 Çanakçılar Seramik İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Demirkurt yaptığı konuşmada, imzalanan bu protokolün hayırlı uğurlu olmasını diliyerek, kurum yöneticilerini kutladı ve başarılarının devamını diledi. Kurum Müdürü Çibasmaz da, “:" Devrek Sınav Eğitim Kurumları olarak, bölgemizin en büyük firmalarından Canakcilar Seramik ile indirim protokolü imzaladık. Her iki kurum arasında imzalanan Protokole göre Canakcilar Seramik A.Ş.  personeli çocukları ile birinci derece yakınlarına, katılacağı kurs programına göre %20 indirim uygulanacaktır. İnsan Kaynakları Müdürü Ebru Demirkurt'a misafir perverligi için teşekkür ediyoruz”dedi.

Editör: TE Bilişim