Devrek Belediye Meclisi 2021 Eylül Ayı Olağan Toplantısı Başkan Çetin Bozkurt başkanlığında yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunmasından sonra gündem maddelerine geçildi. Bu arada söz alan AK PartiliMeclis Üyesi Vacit Durdubaş, Başkan Çetin Bozkurt’un yaptığı bir konuşması nedeniyle özür dilemesini istedi. Başkan Bozkurt da gündemin 2. İkinci maddesine geçilmesini istedi. Bunun üzerine AK Partili Meclis Üyeleri toplantıyı terk etti.

Başkan Çetin Bozkurt bunun üzerine yaptığı konuşmada, “Bu tavrınızla sizlere oy veren, sizlere güvenen insanlarımıza ihanet ediyorsunuz. Vatandaş bizden hizmet bekliyor, şov değil”dedi.

Başkan Bozkurt konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Evet belediyemizde müfettiş var. Bu rutin bir denetim. Ancak kamuoyunda bazı ahlaksızlar, alçakça bizi karalayan bir kesim var. Bu kesim aslı astarı olmayan yalanlar ve abuk subuk dedikodular, yalanlar üretiyorlar. Ellerinde somut bilgi ve belge varsalar -namusum ve şerefim üstüne yemin ediyorum- gelsinler onları ben müfettiş beyle görüştüreceğim. Hayasızca, ahlaksızca bize saldıran bu kişiler toplumda karşılığı olmayan kişilerdir. Onları ispata davet ediyorum. Ancak yasal zeminde hakkımızı da arayacağız”dedi.

Daha sonra gündemin ikinci maddesine geçildi. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğüne ek bütçe verilmesi talebi görüşülerek karara bağlandı.

Toplantı, 7 Ekim 2021 tarihinde yapılmak üzere sona erdi.

Editör: TE Bilişim