Devrek Belediyesi ile Devrek Kent Konseyi Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik “Afet Bölgesine Elimizi Uzatalım” adlı bir yardım kampanyası başlattı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, yaptığı açıklamada sel felaketindenden etkilenen vatandaşlarımızın yaraların sarılmasına destek olmak için düzenledikleri kampanyaya vatandaşların destek vermelerini istedi.

Başkan Çetin Bozkurt vatandaşları yardım için çağırdığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 “Değerli hemşerilerim, son günlerde Batı Karadeniz Bölgesi’nde, özellikle de Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarının sarılması, onların acılarının biraz olsun giderilmesi yönünde başlattığımız yardım kampanyasına sizleride katkı ve destek vermeye çağırıyorum.

Afet Bölgesindeki vatandaşlarımızın Acil Yardım İhtiyaç Listesi,Konserve, Paketli Gıda, Su ve İçecek, Bebek Bezi, Mama, Devam Sütü, Kıyafet, Battaniye, Pike, Hijyenik Ped, Hasta Bezi, Kişisel Temizlik Ürünleri, El Feneri, Kafa Lambası, Pil, Powerbank, Yağmurluk, Çizme vb. olarak bildirilmiştir.

Yardımlarınızı 16 Ağustos 2021 tarih ve saat:12.00’ye kadar belediyemize bekliyoruz. Unutmayalım: Şimdi Afet bölgesi’ne yardım zamanı.”